PDA

Se full versjon : Det å være moderator vs en vanlig bruker


Admin
01-01-2007, 17:06
Ønskebarn forum er et åpent forum drevet og eid av Ønskebarn - norsk forening for fertilitet og barnløshet. Vi har noen moderatorer som gjør en frivillig og gratis jobb her inne for vårt felles beste, og i tillegg er alle medlemmene av styret i Ønskebarn satt opp som moderator. Alle styremedlemmene i Ønskebarn opererer gjerne med to nick for å kunne være mer anonyme, f.eks ett Margrethe i Ønskebarn for vervet og et som privat person. Moderatorene som ikke er en del av Ønskebarn sitt styre opererer kun med et nick

Når man registrerer seg på Ønskebarn, så aksepterer man samtidig Forumreglene (http://fub.no/forum/showthread.php?t=10480)og disse reglene jobber moderatorene og admin ut fra når vi eventuelt gjør inngrep i tråder. Reglene kan endre seg, men endres da etter en felles diskusjon i sentralstyret til Ønskebarn.

Eventuelle diskusjoner som vi går inn og fjerner/redigerer i er som regel alltid diskutert i fellesskap inne på moderatorforum dersom de ikke er klare overtramp på en av Forumreglene (http://fub.no/forum/showthread.php?t=10480). Det kan også hende at vi fjerner diskusjoner/innlegg for å diskutere om de overskrider Forumreglene (http://fub.no/forum/showthread.php?t=10480) for så å legge dem tilbake igjen. Det skjer veldig skjeldent.

Men, det er viktig at brukerene kan skille moderatorene fra jobb og privat. Når vi har tatt en avgjørelse, og legger igjen et svar ute i forumet, eller sender PM til en bruker, så skriver vi stort sett under som Moderator. Vi skal prøve å bli enda flinkere til å spesifisere når vi er på jobb og når vi diskuterer som privatperson.

Ellers kan moderatoren skrive og svare det hun/han har lyst til, i alle tråder, så lenge man følger Forumreglene (http://fub.no/forum/showthread.php?t=10480). Selvsagt skal vi gå foran som gode eksempler, men å delta i "hete" diskusjoner er helt ok, så lenge man holder seg saklig og følger vilkårene.

Så jeg håper at vi kan klare å skille moderator som privatperson og moderator på jobb selv om de bare bruker ett nick siden det er mest praktisk. Og så når en moderator uttaler seg som en moderator, så skal vi bli flinkere til å legge til en "Moderator" signatur i tillegg. Moderatorene våre er jo her inne på Ønskebarn forum fordi de trives her og ønsker selvsagt å være vanlige brukere også og delta i diskusjoner.
Men i tillegg gjør De altså en frivillig og gratis jobb, for Ønskebarn.

Håper på forståelse for dette.
Eventuelle spørsmål kan sendes via PM, eller mail.