PDA

Se full versjon : Personlige meldinger (PMer) - viktig info


Admin
02-08-2007, 09:44
Hei,
som mange av dere har opplevd gikk ikke flyttingen av PMer som det skulle, dermed sto det lenge at dere hadde mange meldinger men inne i innboksen var det ingen.
Siden flyttingen gjorde om i databasen slik at det sto at alle gamle pm'er var eid av en bruker med bruker_id = 0 (altså en som ikke eksisterer) var det enkleste bare å slette referansen til alle de gamle.
På det gamle forumet kan du nå finne tilbake til de gamle pmene og ta en kopi av det som er viktig. Det er viktig at du gjør dette ganske raskt, for med en gang flyttingen er fullført og vi overførerer domenene våre til den nye serveren er de borte for godt.

Her finner du dem: http://www.onskebarn.no/forum/private.php?
Dersom du må logge inn på nytt så vil du sannsynligvis bli videresendt direkte inn hit (til det gule forumet), klikk på "Husk meg" når du logger inn på deg gamle (lilla) forum og gå klikk på denne linken en gang til om det skjer.
Går du nederst i innboksen din, over boksen der du kan skifte forum står det:
Last ned alle private meldinger som:
XML (http://www.onskebarn.no/forum/private.php?do=downloadpm&dowhat=xml) | CSV (http://www.onskebarn.no/forum/private.php?do=downloadpm&dowhat=csv) | Tekst (http://www.onskebarn.no/forum/private.php?do=downloadpm&dowhat=txt)
Klikk på f.eks Tekst så får du en textfil du senere kan åpne og lese gjennom alle gamle. Denne må du lagre på maskinen din. (Du kan klikke på linkene her, de fungerer og henter opp alle pmene fra det gamle forumet for deg)


Eventuelt: Ta en kopi av all informasjon som er viktig for deg der, marker teksten og bruk klipp og lim for å lime det inn i en lokal fil (word, notepad, wordpad osv) på maskinen din slik at du kan lagre det hos deg selv.