PDA

Se full versjon : Nytt år - nye muligheter


JennyLinnea
03-01-2011, 14:38
Hei. Vi er nye her inne og det er på tide å presentere oss. Vi har kikket lenge og siden vi fortsatt er barneløse begynner behovet for å treffe andre/utveklse erfaringer å melde seg.
Vår historie er ikke så annerledes enn så mange av dere andre. Mange års egenprøving, venting, diverse utredninger, søknader, økonomiske spørsmål, etiske vurderinger, håp, skuffelser osv. Så langt har vi gjennomført 3 negative PGD forsøk på Karolinska i Stockholm (som er preimplantasjonsdiagnostikk = genanalyse/biopsi av befruktet egg)
Vår historie er ikke unik, men slik jeg kan se er det ikke så mange PGD pasienter i Norge, og dette gjør at man føler seg veldig alene om å være født med en genfeil som gjør at man har liten sjanse for å føde et friskt barn. Men det er håp og muligheter, og i dag har vi sendt søknad om å få godkjent et PGD forsøk til. Vi håper på positivt svar og velger å gjennomføre det som et siste forsøk på å få egene biologiske barn. Plan B er eggdonasjon i Tessaloniki, og fertilitetsklinikken i København er i disse dager i gang med å skrive søknad for oss. Vi gir ikke opp, men for første gang i løpet av disse 5 årene føler vi at livet virkelig er vanskelig om dagen. Men man må bare prøve å se fremover og tenke positiv, det er jo så mange av oss som har dette sterke ønsket om å få barn og bli en familie. Det er mange sterke historier der ute, og vi er bare en dråpe i havet sammen med så mange av dere andre.:roert: Håper vi kan utveksle erfaringer med andre som er i samme situasjon.