PDA

Se full versjon : Ny jeg også....


lydia
08-10-2005, 17:43
Hei

Jeg hører vel også til i oktober-klubben. Fikk satt inn et fryseegg 30.september, og skal teste fredag 14.oktober. Før dette har jeg vært gjennom to ordinære forsøk + to fryseforsøk- alle med negativt resultat.

Merker at jeg etter hvert ikke er så spent lenger, dette forsøket ender vel på samme viset som de andre. Jeg er realistisk av natur, og jeg vet jo at sjangsen ikke er så veldig stor. Men vi går på med "krum nakke" og kan ikke gi opp så lett.

Jeg har ikke vært aktiv inne på forumet tidligere, bare "smuglest" på dere andre. Det er et veldig bra forum som har lært meg mye om håp, glede, sorg og samhold.

Stå på jenter ! :Lykketil:

Tidligere bruker
09-10-2005, 10:09
Velkommen hit! Jeg er ganske ny her selv, men var lenge en smugleser som deg :Plystre: . Vi skal jo teste nesten samtidig! Det blir spennende! Jeg skal teste den 16.oktober.

Lykke til, det skal bli spennende å følge deg!

Og husk at en gang er det nok din tur, og det kan like godt være nå!

Klem

Nille34
09-10-2005, 15:33
Hei Lydia! :blomster:
Velkommen hit på forumet. Ser at du skal teste 14. oktober. Du vil ikke sette deg på oktoberlista sammen med rugerne :snegle: da? Det hadde vært hyggelig. Hvis du vil, så bare send en melding og be om det, så er det sikkert noen som kan hjelpe deg og sette deg på lista! Jeg er ikke så flink på data, så....

-og til deg tanteK som også ruger; lykke til! Søndager er en fin dag og teste på!!! :Lykketil:
Gleder meg til å følge dere videre!
mvh Nille34